Openingstijden: 08:00 tot 17:00u


Inloop spreekuur

 • 08:00 - 09:30u
 • Spreekuur alleen op afspraak

 • Vanaf 10:30u
 • Ga voorbereid op reis

  Reisadvies

  Let op!

  Gelieve vanaf heden een mondkapje te dragen bij het betreden van ons pand. Tot nader order geen inloopspreekuur, ivm de corona maatregelen. Graag bellen voor een afspraak!

  Ga voorbereid op reis

  Wanneer u voornemens heeft om een verre reis te maken naar de (sub)tropen, oostblok of zelfs de Middellandse Zee (o.a. Turkije of Kroatië), is het belangrijk om u goed voor te bereiden. Vaak zijn vaccinaties nodig. Een formulier om ons te informeren over uw reisdoel, uw vaccinaties in het verleden en reisomschrijving vind u hieronder.

  Formulier reisvaccinaties

  Reizigers consult

  Als u een reis gaat maken, brengt dat een gezondheidsrisico met zich mee. Gelukkig kunt u zich daar op voorbereiden. De meest voor de hand liggende oplossing zijn bijvoorbeeld vaccinaties en malariapillen. Deze middelen willen niet meteen zeggen dat u voorbereid op reis gaat.

  Onze praktijk is erkend reiziger vaccinatiecentrum. Zo krijgt u naast de juiste vaccinaties en medicijnen ook een uitgebreid advies.

  Formulier reisvaccinaties

  Voor een goed reizigersconsult is veel informatie over uw reis van belang. Vult u dit formulier alstublieft zo goed mogelijk in, dan kunnen wij u van het beste advies voorzien. Mocht er iets niet lukken of onduidelijk zijn, geef dit dan aan in de laatste kolom.

  Bekijk of uw zorgverzekering de reisvaccinaties vergoed op GGD Reisvaccinaties.
  Reisvaccinatie aanvragen

  Meer info over reisvaccinaties

  Het formulier voor het aanvragen van een reisvaccinatie kunt u hier invullen en versturen.

  Bekijk of uw zorgverzekering de reisvaccinaties vergoed op GGD Reisvaccinaties.

  Worden mijn vaccinaties vergoed?

  Om inzicht te krijgen in de kosten van uw reisvaccinaties, en of deze vergoed worden, sturen wij u graag door naar het overzicht van Gezond op Reis.
  Bekijk vergoedingen