Openingstijden: 08:00 tot 17:00u


Inloop spreekuur

 • 08:00 - 09:30u
 • Spreekuur alleen op afspraak

 • Vanaf 10:30u
 • Zorgvragen

  Let op!

  Welkom op de nieuwe website van Huisartsenpraktijk Dinteloord!

  Om uw medische zorgvraag of controle te bespreken zijn er meerdere mogelijkheden. Hieronder  worden  de diverse mogelijkheden verder toegelicht. Kunt u uw antwoord niet vinden? Dan vragen wij u vriendelijk het contact op te nemen met onze praktijk om uw vragen te kunnen beantwoorden.

  Thuisarts

  Thuisarts.nl geeft antwoord op vragen over ziektes en gezondheid. U vindt er betrouwbare informatie in begrijpelijke taal. Huisartsen gebruiken de website om uitleg te geven aan hun patiënten. Wanneer u klachten heeft of vragen over uw gezondheid, zoekt u waarschijnlijk informatie op internet. Huisartsen vinden het belangrijk dat u op internet betrouwbare informatie krijgt, zonder reclames. Daarom hebben huisartsen deze website voor u samengesteld. Zodat u vóór, tijdens en na uw bezoek aan de huisarts informatie kunt vinden.

  Lees meer

  Maak afspraak

  U kunt via onze contactpagina contact opnemen om een afspraak in te plannen bij huisartsenpraktijk Dinteloord.

  Maak een afspraak.

  Huisbezoek

  Wanneer u zo ziek bent dat u niet naar de praktijk kunt komen, kunt u een huisbezoek telefonisch aanvragen voor 10.30 uur. Een bezoek aan de  praktijk  heeft de voorkeur, daar  u in de praktijk gemakkelijker bent te onderzoeken. Wanneer u zich erg beroerd voelt, kunt met de assistente een tijdstip afspreken dat u niet hoeft te wachten in de wachtkamer maar meteen geholpen wordt.

  Om goed in te schatten of de visite met voorrang moet gebeuren, zal de assistente u vragen naar de reden van de aanvraag. Vroeg in de middag worden de huisbezoeken gedaan. Voor een spoedgeval kunt u natuurlijk altijd bellen.

  Kleine behandelingen

  Welke ingrepen kan een huisarts uitvoeren?
  De huisarts is het eerste aanspreekpunt bij gezondheidsklachten. De huisarts beoordeelt de symptomen, schrijft zo nodig medicatie voor of verwijst door naar een specialist. Maar huisartsen doen meer. Sommige huisartsen verrichten kleine chirurgische ingrepen. Alles wat de huisarts (of de assistente) doet valt onder de basisverzekering én gaat niet van het eigen risico af. In tegenstelling tot alle behandelingen in het ziekenhuis. Overleg dus in de volgende situaties eerst met uw huisarts of hij of zij dit eventueel ook kan doen. Dat scheelt weer in de kosten!

  Bekijk onze ingrepen